Klopca Tour

Te zanima, kaj dobrega se dogaja na ulicah Most? Ali pa bi rad sodeloval/a pri popestritvi javnega življenja v Mostah? S projektom Klopca tour #2 želimo dati mladim priložnost, da se aktivno vključijo pri urejanju (lastnih) prostorov in pri oživljanju javnih površin v Mostah. 

Kaj se obeta tokrat? Največ bo druženja – igrali bomo tarok, družabne igre, šli na bazen, udeležili se bomo dogodkov, ki jih organizira četrtna skupnost Moste (čistilne akcije, moščanski dan sosedov…)… vsak pa bo lahko pomagal pri organizaciji dveh večjih dogodkov Pobratenje Bronxa in Most in Moste Open. Jeseni nas čaka pa še cikel petih srečanj, na katerih bomo z vsemi našimi čutili raziskovali ulice Most, vse od javnih prostorov, narave, načinov premikanja ljudi, in do znamenitih stavb, ki stojijo ali pa so nekoč stale v četrti.

Te kaj od tega zanima? Pokliči nas, piši nam, ali pa se oglasi do Zaloške 55!

Facebook: Mladinska postaja Moste

Kontaktna oseba: Nik Benedik, nik@delavnicakonceptov.si 

Program so podprli: Združenje SEZAM, Oddelek za mladino MOL, Urad za mladino Slovenije, Četrtna skupnost Moste, Društvo Konceptov, so.p., Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, TURIZEM LJUBLJANA.