Klopca Tour

Klopca Tour je mladinski enoletni ulični projekt po Mostah. Skozi dosedanje mladinsko (ulično) delo smo spoznali moščansko mladino, ki se zadržuje na različnih javnih površinah v Mostah. Po pogovorih smo prepoznali njihovo potrebo po urejenem prostoru za druženje, kjer bi občasno organizirali dogodke z mladinskim uličnim delavcem. Skupaj z mladimi smo kot odgovor na njihove potrebe razvili projekt Klopca tour, ki spodbuja aktivno participacijo mladih za urejanje (lastnih) prostorov in njihovemu oživljanju. V septembru 2018 smo skupaj z mladimi organizirali tudi zaključni dogodek MOSTE OPEN in izdelali zemljevid lokacij po Mostah, kjer se kaj dogaja za mlade. 

 

Vabljen/a, da se nam pridružiš pri vzpostavitvi urbane opreme na javnih površinah, pri organizaciji zaključnega dogodka ali pa pri izdelavi zemljevida, da postanejo Moste bolj prepoznaven predel Ljubljane. Kontaktiraj nas! 🙂

 

Facebook: Mladinska postaja Moste

Kontaktna oseba: Maja Ramšak, maja@postajamoste.si

 

 

Program podpirajo: Združenje SEZAM, Oddelek za mladino MOL, Urad za mladino Slovenije, Četrtna skupnost Moste, Društvo Konceptov, so.p., Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in TURIZEM LJUBLJANA.