2020: prihodnost dela in kariere! – Cikel 4 intenzivnih delavnic

Se nekako ne vidiš na nobeni fakulteti? So ti dosegljiva delovna mesta ali premalo zanimiva, ali premalo plačana (ali pa kar oboje)? Ti je “freelance” delo preveč tvegana izbira? Nisi iz testa za (start-up) podjetnika?

Če je tvoj odgovor “DA” na vsaj eno od teh vprašanj, potem je ta program zate! “2020: prihodnost dela in kariere” ni še en program kariernega usmerjanja, niti ni tečaj za mlade/bodoče podjetnike. Izvajalec Blaž Branc, diplomirani sociolog kadrovskega managementa pripravlja program, ki bo potekal na način kolektivnega raziskovanja in so-kreacije. V štirih modulih bomo raziskali kakšna delovna mesta bo trg potreboval v (bližnji) prihodnosti, kako zaznavati in uporabljati trende v gospodarstvu, ter kako svoje navidezne minuse spremeniti v pluse in si proaktivno oblikovati delovno mesto ali freelance prakso s katero si lahko omogočimo zanimivo, kreativno in spodobno plačano delo.
Pridite pripravljeni, da vam delavnice spremenijo pogled na delo, kariero, denar, in nenazadnje – nase.

Vabljen/a na cikel štirih intenzivnih delavnic na temo prihodnosti dela, kjer boš odkril/a svojo delovno mesto prihodnosti, ki se bodo odvile 23. 10., 25. 10., 6.11. in 8.11., od 18:00 do 20:30 v prostorih Mladinske postaje Moste.

Kotizacija: brezplačno
Akontacija: 50 EUR (akontacijo vam ob zaključku delavnic v celoti povrnemo) *Izvajalec zahteva, da se udeležite vseh štirih delavnic, saj predstavljajo zaključeno celoto.

Dodatne informacije:
Maja, Postaja Moste (maja@postajamoste.si)

+ Rezervirajte si mesto na tej povezavi (max. število udeležencev je 15 in minimalno 8), zato hitro na: https://docs.google.com/forms/d/1kQHjNBOZSPgKS8RFmqAEqBrKH7a5HGvZ0HpFrZ2kBjI/edit

+ Za “ogrevanje” si preberite uvodno poglavje knjige Imagine this in kratko biografijo izvajalca:
http://www.baltazar.si/imagine-this-book.html