Združenje SEZAM te povabi v oktobru na ….

Spet se začenja program za najmlajše v KINODVORU. Program 2+., ki vključuje ogled risanke, animacije in igranje v preddverju kina.
Program Prvič v kino vodi ekipa preizkušenih, zanesljivih in najboljših Sezamovih animatork in pedagoginj.
6.10.2018 KATJA POZNIČ

ŠPELA POZNIČ

ZVEZDOGLED

Izdelai bomo zvezdogled, potem pa se odpravili na pustolovščino, mežikat zvezdam.

13.10.2018 MATEJA LUKEŽIČ

EVA LEDERER

RIBOLOV

Zajezili bomo prostor in vanj nagnetili kup igrač. Potem pa bomo vzeli svoje ribiške palice in iz ribnika poskusili potegniti kakšno ribo.

Starši s 4+ letniki in tja do 10. let, POZOR! Ob nedeljah od 11. ure naprej si lahko privoščite ob kino-vstopnici še zajtrk, medtem ko bo vaš malček najprej gledal svoj film, naše varuške pa bodo počakale do konca vaše kino predstave. POPOLN užitek v kinu za celo družino! 🙂

10.10.2018 z vrhunsko umetnico Robertino Šebjanič gradimo DIY mikroskop v okviru projekta Kemobrionični vrtovi v prostorih Mladinske postaje Moste. (Projekt podpira MOL Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje.)

21.10. 2018 od 9:30 do 13. ure (Tržnica Moste, Zaloška 55, Ljubljana) organiziramo bolšjak, ki je namenjen zgolj in edino pletenju socialnih mrež med starši z majhnimi otroki. Vsi, ki imate preveč oblačil, obutve, igračk, knjig, športnih rekvizitov, otroške opreme, pridite na Tržnico Moste  vsako tretjo nedeljo smo tam, če je le lepo vreme. Organiziramo pa tudi klepetalnico, kjer vsak starš lahko potoži, pa tudi otroci lahko poklepetajo z našimi svetovalci. Animatorke pa pripravijo zanimivo predstavo ali ustvarjalno delavnico.
Oktober naj bo prijeten! 🙂